Mjölkchokladpannacotta
Åt i fredags.................smälte i munnen..........................helt ljuvligt.
4 port.
3 DL VISPGRÄDDE
100 G MJÖLKCHOKLAD
1,5 st GELATINBLAD
3 msk SOCKER
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Koka upp grädde och socker och ta kastrullen från värmen.
3. Skär chokladen i grova bitar och lägg i den varma grädde, rör tills chokladen har smält
4. Krama ur gelatinbladen och lägg i gräddblandingen och blanda väl.
5. Häll upp i små glas och ställ i kyl för att svalna. Låt stå minst ett par timmar, gärna över natten.
4 port.
3 DL VISPGRÄDDE
100 G MJÖLKCHOKLAD
1,5 st GELATINBLAD
3 msk SOCKER
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Koka upp grädde och socker och ta kastrullen från värmen.
3. Skär chokladen i grova bitar och lägg i den varma grädde, rör tills chokladen har smält
4. Krama ur gelatinbladen och lägg i gräddblandingen och blanda väl.
5. Häll upp i små glas och ställ i kyl för att svalna. Låt stå minst ett par timmar, gärna över natten.
Kommentarer
Trackback