Mangopannacotta
3 dl grädde
2 msk socker
1 dl mangopuré (tex barnmatsburk)
0,5 dl matlagningsyoughurt
0,5 st vaniljstång
1,5 st gelatinblad
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Koka upp grädde, socker och vaniljstång.
3. Krama ur vattnet ur gelatinet och tillsätt i pannacottagrunden.
4. Låt pannacottagrunden svalna, blanda i mangopuré och matlagningsyoughurt.
5. Häll upp smeten i lämpliga skålar eller glas, låt stelna i kylen.
6. Garnera med färsk frukt.
2 msk socker
1 dl mangopuré (tex barnmatsburk)
0,5 dl matlagningsyoughurt
0,5 st vaniljstång
1,5 st gelatinblad
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Koka upp grädde, socker och vaniljstång.
3. Krama ur vattnet ur gelatinet och tillsätt i pannacottagrunden.
4. Låt pannacottagrunden svalna, blanda i mangopuré och matlagningsyoughurt.
5. Häll upp smeten i lämpliga skålar eller glas, låt stelna i kylen.
6. Garnera med färsk frukt.
Kommentarer
Trackback