Päronsoppa

Päronsoppa      Päronsoppa.

4 stora
päron  (ca 750 g)
3 dl vatten
1 dl socker
juicen av 2 lime 
3 droppar grön karamellfärg
2 msk Xanté (päronkonjak)
1 paket valfri sorbet 
citronmeliss
havreflarn eller biscotti

Gör så här
1. Skala, kärna ur och tärna päronen. Koka päron, vatten, socker och limejuice i 10 minuter. Låt svalna.
2. Mixa soppan slät med stavmixer och droppa i karamellfärgen

3. Servera soppan väl kyld med sorbet. Dekorera gärna med citronmeliss. Havreflarn eller biscotti, är gott att knapra på till.

Hämtat ur buffé Juni 2006 www.ica.se



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback